dilluns, 29 de setembre del 2008

DEMA MARXEM !!!!!

El Jaume, ens mira com dient que fem!? - i jo què !!!??.-

Et trobarem molt a faltar !!!



El Biel ha arribat per saludar-nos i desitjar-nos BON VIATGE

Des de

BARCELONA

Visca el

BARÇA !!!!

37 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja us trobem a faltar! Perdona per no haver estat més temps amb tu i en moments així s'apren que el més important que hi pot haver és la familia. Un germà sempre és un germà. Gràcies per ser com ets, per ser persona i per estar allà sempre que ha fet falta. Sobretot torna! Que ja et trobo a faltar!

Anònim ha dit...

Bon viatge vikings!!!

Anònim ha dit...

Jo, que jo també us trobo a faltar. Bé, al Gabriel no tant, jajeja. Em sento òrfena en aquest poble tan gran. En fi, bon viatge i torneu en un any, please.

Anònim ha dit...

Us trobem a faltar, però el que volem és que ho passeu molt bé i aquesta nova experència sigui "enriquidora", us estimem molt
Mare i pare

Ivan ha dit...

Hola macos. Dessitgem que haguèu començat amb bon peu. Tingueu present que aquí deixeu a molta gent que us estima i que Esparreguera descansa malgrat que la resta de la humanitat no sap el que els hi vé a sobre... la Vikinga i el Juligan.
Sobretot posseu-vos xancletes i no aneu descalçats no sigui que agafeu fongs, no agafeu coses del terra ni parleu amb estranys.
Des de Sant Andreu, ànims i molta sort Eneko, Rebe i el de la caisha.
Petonàs.

Anònim ha dit...

Nino i Lydia..us trobo molt a faltar...i també a que em fagis enfadar..gili....una abraçada
....i molts petons fillets

mare

Anònim ha dit...

Burrooooooooooooooooooo!!!!
Hem anat a veure a te mare a la botiga i ens ha deixat l´ordinador quina festa vigileu ke diuen ke per Mèxic hi ha molt llampat encara ke no krek ket superi jajajjaja.Lidia cuidat i cuidal!!XD
Records de la Julieta i el Killer!!

Anònim ha dit...

Hola,hola, que tal mexico, i el burru? petonets del Kenny i la Montse

tigre angel casas ha dit...

soc l´angel casas, estic amb l´abel fotent-me un cubata a la vostre salut i jo a la dels boixos que van bengalejar els pericos dissabte. viva bin laden i el campanar d´esparreguera

Anònim ha dit...

Barça 6- At. Madrid 1
Màrquez, Eto'o, Messi, Eto'o, Gudjhonsen, Henry.
Al minut 17 de la 1era. part, ja estaven 4-1.

Anònim ha dit...

Sort..que ja veiem com esteu...la mar de be..es una satisfacció..veure que aneu renovant la web...doncs teni raó les pintures del Shine son molt originals, exòtiques i amb profunditat..deuen ser molt cares..desitgem que tingui exit..Lydia, Nino...fes bondat...us trobem molt a faltar..però estem contents de que que sigueu feliços. Petons. Mare i Pare

Ivan ha dit...

BRUTAL!!! DISSABTE VA SER UNA BOJERIA, A SOBRE ELS MERENGUES HAN D´ANAR AL CALDERÓN (KÈ ÉS PREPARIN). ELS PUTUS PERICUS VAN EMPATAR A 2 AMB EL MIERDRID. VAN VENIR UNA VINTENA DEL FRENTE ATLÉTICO ESCORTATS PELS MOSSOS, CAP PROBLEMA, VÀREM CANTAR I COMPARTIR ALGUNA BIRRA AMB ELLS TOS I QUE ELS MOSSOS NO VOLIEN QUE TINGUESSIM CONTACTE AMB ELLS.TOTS ANTIMADRIDISTES.
NO SÉ ON ESTAREU PERÒ SEGUR QUE ESTEU BÉ. MOLTS PETONS. ENEKO US ADMIRA MOLT!!!! PETONS DE LA REBE I MEUS. IKUSI ARTE!!!

Anònim ha dit...

hola
hija mia te hecho mucho de menos y al Gabriel
besos.

Anònim ha dit...

oxigenaos, que vaya bien por las bajas americas, vallejo y familia, a ver si me entero de como puedo poner las fotos. besos

lidia i david ha dit...

EEEEEE! por fin con un momento para conectarme i dejaros un mensaje!!
Menos mal que dejais fotos, yo ya pensaba que aparecerias un dia con tabaco y DVD para todos de Andorra!!
Por aquí todo muy bien, ya inmersos en la rutina!
No os preocupeis por vuestro hijito Jaume, de momento todo muy bien, aunque no sabemos nada aun de sus papeles.
Esta mañana me ha dado un mensaje para vosotros: wua wau wau wawa!
Que traducido es: Portar sabatilles per mossegar! jiji
El otro dia el David y yo fuimos a la convención del tatuaje y se animó y tatuó a Genís en la pierna! creo que sufrió un pokillo!
Ya vereis fotos. se pueden poner fotos nuestras??
Bueno xicos aki de momento sólo os examos un pokito de menos, pero nada, soportable!! Asi que a disfrutar al máximo i salut!
otro dia nos conectaremos david y yo juntos, ahora es que no está pero os mandamos juntos muxos besazos!!

MUAAAAA
LIDIA Y DAVID

Anònim ha dit...

hola lydia veig que os va molt ve per les fotos,estic molt content pero tambe una mica trist,per no teniros a prop, pero bueno tot arrivara,bueno un peto no sabeu qui soc ara ho sabreu (hola tambe atu "RATA CALVA") je,je,je. que tingueu bona volta i molta sort

Anònim ha dit...

Holas que bueno verles aunque por fotos de tanto tiempo y espero q la esten pasando super bien y decirme si vendran por aqui,muchos besos y abrazos cuidaros .atte Angélica

XAVI ha dit...

Hola Vikingos, espero que disfruteys de todo y pronto nos veremos, abrazos a los dos.

Anònim ha dit...

EEIII!!! Por fin me acorde del nombre del del bloj este jeje
Me he alegrado mucho el veros y mas el ver k os va tan bien, no podia ser menos...
Siento no haber ido al festuki de despedida en cal Genis...(estabva demasiado sobrio)(???).
Os deseamos k sigais disfrutando del viaje,con salud, comida, amigos y alegria, y algun vicio k otro...
Seguiremos en contacto...
SALUD Y ANARKIA de parte de todos lo de CAN COLLONS.

Ivan ha dit...

Ei, joder, us veig molt bé. Fote-vos un glop (si encara esteu a Chiapas) a la nostra salut. La samarreta del "Barça" és una canya, almenys hi hà alguna cosa que us resultarà familiar. Cuates vigileu amb l´exèrcit i amb la pasma, què és veu que no volen solidaris. Un petó de l´Eneko ha après a donar-los, de la Rebe i del de la caisha. SALUT I LLIBERTAT! OSASUN eta ASKATASUNA!

Anònim ha dit...

Bien piratas de Montserrat, id a por la LIBERTAD, conquistarla con amor y traernos una muestra...

Anònim ha dit...

soc la dona del panxo jajaja
quina enveja
que me feu.
petons a tots dos encara q no conegui la teva xicota.
chatty*

Marc ha dit...

Vangaaal!!
Ens alegrem de ke us vagi tot be per alla!Les fotos molen molt!!!
Que us nava a dir...Li vaig demanar les klaus de casa vostre ala iaia i l´hem saquejat.Ho hem vengut tot al rastro.Jajajaj.
A part d´aixo he posat a assekar el tema al kuartu akell del fondu ke te un fil ke travessa,ok?No patiu ke no he tokat re!!Disfruteu del viatge.Records de la Julieta,del killer,meus i del Joan Fons!!!Ya us enviarem mes missatges!!Gabriel quan puguis neteja la samarreta del barça ke surt a kasi totes les fotos jajaj!!!(Efectivamen Lydia jo si que tink la lletra "ççççççç"JAJAJJAJA.
Ala adiò!!

rafa luke ha dit...

hola hola, pedazo de experiencia, por aqui de despedida del nene que se nos va,espero que disfruteis mucho y haber si volvemos a hacer una comida de vikingos.
besos de rafa luque desde porcelanosa cataluña.
visca la terra
petons

Ivan ha dit...

Haguès pagat el que fós per veure al Juligan cagant-se pel terratrèmol. Ah! vam guanyar al Basilea per 0 a 5 i tots els gols els van marcar els de la pedrera. Aquí com sempre, avui plovisqueja. Vinga doncs, que us ho esteu passant pipa. SALUT I LLIBERTAT! OSASUN eta ASKATASUNA! Petons de l´Eneko, la Rebe i el de la Caisha.

Comando Brujula ha dit...

Hola Vikingos!! Que bien os lo estais montando!!! Que tal va la convivencia? Se enfada mucho el "chico que llora con Love Actually"? jejeje

Nosotros vamos aprendiendo a ejercer de papas... De momento no se nos da muy mal porque el Biel esta creciendo por momentos!! Ya os enviaremos fotos.

Disfrutad mucho!!

Besos y abrazos

sedentarios ha dit...

BON DIA DES DE COLLBATÓ,
ABANS DE RES DONAR EL "PARTE DEPORTIVO": ELS ULTIMS PARTITS DEL BARÇA HAN ESTAT GOLEJADA (A FAVOR NOSTRE, EVINDENTMENT) LI HEM CLAVAT GOLEJADA A L'ATLETIC DE MADRID, ALMERIA, BASILEA....... JA SEGUIREM INFORMANT, PORTEM 8 O 9 PARTITS CONSECUTIUS GUANYANT... VISCA EL BARÇA!!!!!!!!

LES FOTOS SON ACOLLONANTS, FEU MOLTA MOLTA ENVEJOTA,

INFORMACIÓ IMPORTANT, ELS SEDENTARIS INFORMEN: QUE EL GUILLEM JA CAMINA SOL. LES NOSTRES LUMBARS DESCANSEN UNA MICA.

FINS AVIAT, PETONARROS PER TOTS DOS DES DE COLLBATÓ.

PD: NO US EMBORRATXEU NI COLOQUEU MASSA...

Ivan ha dit...

enekoirebecaUna altra pana del Barça 5-0 tots a la 1º part. Quina sort que esteu a l´altra banda i no heu de suportar al més fastigòs de la galàxia, el porc d´en Mijatovic, dient que hi ha un complot contra el Mierdrit per part dels àrbitres.
Van guanyar al Bilbo 3-2. petons des de St. Andreu. Eneko (el més trapella de la plaça), Rebe i el de la caisha, us envien un petonàs. SALUT I LLIBERTAT. OSASUN eta ASKATASUN.

Anònim ha dit...

holaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

k psa fastigosos soc el fastigos d olesa ya e vist las fotos la lidya esta molt maca pero tu tens cara de llom salvatge i cap de polla pero os noto mol a falta.yo com sempre per aki kom sempre eskalan kuran al hort i de dones res com sempre tot b.ma kostat molt eskriura amb akestes mans ke semblen peus.ara k ya se kom ba eskriure mes sovit(man tingut k fortre un kop de ma)espero k o paseu molt b neu amb kuidaooooo!!!! a le demanat la pasta al cabaza acha ila dunat al chente ya te la fare arriba mes endebant amb un giro postal o li porto ala cepe.

linda_viajera ha dit...

Hola guapos como estáis, espero que todo bien, soy montse la monitora de ESO
El próximo en Ingles.
muchosssssssss kiss

linda_viajera ha dit...

liidiaaa(L) qe tals?

som els de la esO
Et trobem a fltar mol
em fet ya las culonias els de kuart stan a dinamarca
no aneu dos i turneu tres ... ke no stamos en carrefur
q us vagi molt bée.

des dels teu GAYS!!!

muxos kisses

Josee, Ruggerr, Nafria, tu amore Sagarra (gabri no te menfades xD)

Ivan ha dit...

Hola parella. Molt bé, però que molt bé. Aquí ja fà quasi una setmana que plou ininterrompudament. Ahir una altra pana del Barça a camp del Màlaga 1-4 Xavi 2, Messi i Álves. Era una piscina el camp tot i així RAKA! Vinga doncs, ens acomiadem una abraçada de l´Eneko (no para...) la Rebe i el de la caisha. Ah, el Mierdrit va perdre al camp de l´Irún 3-2 a la copa del rei. IKUSI ARTE!!

Anònim ha dit...

hola veig que esteu molt ve,las fotos guapisimas vaja tros de viatge i nomes fa un mes que vareu marxar molts recors a tu i al "rata calva"i forces i salut per continuar.petons xavi

Ivan ha dit...

Hola pollastres. Increïbles les fotos de professionals, qui les fà? Aquí hi ha curset....
Anem a informar-vos: El Barça va empatar ahir amb el Basilea (partit per oblidar) 1 a 1, Messi.
A Montserrat hi han hagut unes esllevissades jevis i les dues carreteres i el funicular estan tallats, en fí que nomès es pot anar per l´aeri. Estaràn tota la setmana desrunant els accessos...i és que ha plogut moltíssim aquesta darrera setmana.
Vinga, que vagi bé i aneu amb cura, petons de l´Eneko (ja parla per telèfon), la Rebe i el de la caisha. SALUT! IKUSI ARTE!

Anònim ha dit...

Jo com sempre l'ultim.....Ja veig que el viatge va de conya i esteu be.Gaudiu de la passejada i ens veiem a la tornada.Salut i seny!!!!
Una abraçada desde Castellterçol

Anònim ha dit...

Com esteu? jo tinc moltes ganes de tornar-vos a veure!ei, soc el Genis! ara m'estic cuidant molt i m'estic ficant a entrenar, cuan torneu estaré fent 8B! espero k estigue bé i aviam si contesteu d'una puta vegada kara ja tinc mail: fastigoss@gmail.com!!!ei, porto eabell de color blau pitufo i les nenes em miren amb cara rara!Aneu amb cuidaaaaooooooooo!!! per les selves akestes k no et violi un mico o un goril.la k encara t'agradaria i tot!!cap de polla!!