diumenge, 23 de novembre del 2008

Honduras: Viatge al Paradis







Utila, algunes imatges de la illa perque tingueu un feeling de com vam estar. Les fotos de les hamaques i del vespre es a l'hostal on ens vam quedar. Les cases son una barreja de cabana i de fusta, molt anglosaxones.



Les carreteres son un desastre, pero la gent es meravellosa! vam coneixer l'Omar amb qui ens veurem a Tegucigalpa al cole on hi treballa.









Hola a tots!!! ja hem tornat! (hahaha)

Perdoneu que no hem pogut escriure abans, pero anem de cul i no hi havien gaire conexions bones pel nostre cami. Quan estavem a Hondures va ser un caos, va ploure molt i les pluges van destrosar moltes carreteres com podeu veure a les fotos. Aqui vam estar parats tot el dia i per fer 100Km!!!! Al final vam agafar un chicken bus ( amb gallina i tot) i vam poder sortir d'alla. Vam arribar a San Pedro Sula (molt lleig i perillos) i vam haver de dormir alla per poder continuar amb el nostre cami. Al final vam arribar a Utila, una petita illa del Carib molt maca, on vam fer una pila d'amics. A Utila es parla un angles molt raro que provee dels pirates anglesos que van decidir quedar-se a viure alla.
Fins aviat!!!!

















3 comentaris:

Jofre ha dit...

Ole, ole!!
Ja heu sortit del volcà!! Creiem que us havieu amagat en un.
Genial el lloc, les hamaques, el capvespre... Trobem a faltar una samarreta del barça.

Salut voltarires

Jofre ha dit...

perdó, volia dir VOLTAIRES

Anònim ha dit...

Bon dia Gent!!!! Ja era hora, aqui ja estavem buscant bitllet d'avió per venir-vos a buscar! je je Veiem que ja ho heu deixat endarrera Andorra i ara esteu per menorca! je je Esperem que aquesta vegada no trigueu tant a donar senyals de vida! Apa una abraçada!