divendres, 23 de gener del 2009

Venezuela: del caos al paradís

uhmm... qué estarà fent el Jaume?!...
El Llac de Canaima

Tepuy des de l'aire

L'Orinoco des de Ciutat Bolívar


A Venezuela vam fugir de Caracas només aterrar (allò és caos, moviment, gent i contaminació) i ens vam dirigir cap a Ciudad Bolivar, on vam poder passejar per L'Orinoco. D'allà vam agafar un avió cap a Canaima, un paradís, on vam fer molts amics... i ho vam passar molt bé!! Canaima és un una regió de bosc tropical, mig selvàtica amb molts de rius i Tapuys ( formacions montanyoses erosionades que tenen una forma molt curiosa). Els indigenes locals creuen que són esperits i poseeixen una força màgica o manà. Per accedir-hi el mitjà de transport és aeri i allà ens haviem de moure en canoa. Aquí és on es va filmar la pel.lícula de L'últim Mohicà i vam haver de passar per darrera de la cascada també. Es diu el Salto del Sapo, però n`hi han un munt de cascades, com la del Sapito i la més alta del món EL Salto del Angel, amb una caiguda d'aigua de 970m !!!) impressionant!!

12 comentaris:

Jofre ha dit...

Avions, avionetes, cascades, cascadetes... I cap samarreta del barça??

Apa, salut voltarires!

Nuri ha dit...

Hola macos:
Feia dies que no mirava el vostre blog.Estic a la feina i com ha marxat el jefe he aprofitat, es que a casa el Gabriel i la Martina tenen acaparat l' ordinador i no em deixen ni ficar-me. Com molen les platges, quina enveja aqui esta fent un temps terrible, amb huracans inclosos.

Per la resta tot bé, el Jose està treballant a la UNI, una substitució al Punt d' informació de Filogogia, esta mes content que un xinxo, ha veure quan dura.

Bé vaig a treballar una mica que la noia nova no para de preguntar.

Anònim ha dit...

que pasa familia, fa dies que no se res del que feu, sortque la merce m´informa de tan en tan, ja tinc una foto del meu fill us l´enviare per mail a sortit molt guapo pero encara no se li veu la cosa, una abraçada, kenny

Anònim ha dit...

Hola pareja.
No os preocupeis, por aqui todo sigue igual... no tengais prisa por venir, que no os perdeis mucho.
Ala pues SAlud y @anarkia.

The Gabriel and Lydia experience ha dit...

Hola a tots!! Gràcies pels vostres comentaris!... encara que no responem i triguem molt a fer un post, això no vol dir que no ens enrecordem de vosaltres, ok?
Petons

Anònim ha dit...

perdia el barça 2-0 y ha remontado en la segunda parte 2-2

força barça!!!!!!!!!!!!!!!

Espe i Joan ha dit...

MOLTES FELICITATS! Ja en tens 33! Esperem que tinguis un bon dia! I que ho celebris amb les noves amistats que vas fent!

FELICITATS!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

La OSTIA 33 AÑOS... NO VEAS ESTAS ECHO UN VIEJETE YA EH. qUIEN TE IVA A DECIR A TI QUE LLEGARIAS Y EN LIBERTAD... FELICITATS HOME.
LOS 40 AVER SI LOS CUMPLES POR AQUI.
SALUD Y FELICIDAD A TOD@OS

lidia i david ha dit...

Heeeeeeeeyyyyyyyy! que soc el Jaume. Que estaba aquí prenent el sol amb la Pua i dic vaig a escriure aquets bandarras que fa temps que no m'envien cap postal.
La vida a Cangomis es de gossos el David no renta els plats y la Lydia no fa el llit hem pasat molt de fred y el David li van treure el carnet unaltre cop un mes senser.
Perdona que no agi escrit abans pero es que estaba molt enfainat camalanma la Pua de moment dormint junts.
!MOLTES FELICITATS PER EL VOSTRE ANIVERSARI A TOTS DOS! i una llepada al cul macos us estimem molt i us trobem a faltar.
P.D:El cabron del David todavia no me pone el Internet así os vuelvo a escribir cuando pueda.
GGUUUUAAAAAAUUUUUU, y para el resto de los conectados haber si nos vemos viva Zapata Cabrones!!!!

Jofre ha dit...

per felicitar que no quedi:

FELICITATS!!

salut voltaires!!

Anònim ha dit...

Moltissimes felicitas Lydieta. Pare i Mare

Anònim ha dit...

Moltes FELICITATS Lyida! Carai no sabia que us portessiu dies! I alguns anys... je je
Apa una abraçada!