dijous, 4 de desembre del 2008

Nicaragua: Managua la capital!!!

El llac de Managua!! está molt brut però han fet una campanya per netejar-ho i així els turistes puguin anara en barca a passejar per ell. Aquest és la golondrina que et porta d'una illa a un altra i així pots veure la ciutat des de l'aigua. No és gaire impressionant...
Aquesta és la plaça central on està el parlament, l'antiga catedral ( que no val la pena posar la foto perque té un cartell de propaganda política al davant!!!) i aquest és el partit polític que està al poder ara Els Sandinistes!

En arribar eren les eleccions a l'alcaldia i a tot arreu hi havia propaganda política.


Managua com a capital és molt lletja, sense cap ordre; no hi ha cap àrea peatonal, tot són grans avingudes on circulen gran quantitat de cotxes. La ciutat va ser derruida per un terratrèmol als 70 i només queden vestigis de lo bonica que era aquesta ciutat. Vam veure l'arxiu nacional i les seves construccions, així com l'arquitectura de la ciutat reflexaven una riquesa colonial impressionant. Una llàstima, perque el que estàn fent ara és una MMMMMMMMMMMM!!!. La urbe està banyada pel Llac de Managua que està contaminat. Ara hi ha un projecte per netejar-ho, però això trigarà anys! L'únic que té maco és que hi han molts arbres (encara que parcs com a tal no!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JA AJ JA vaya valla que te as montado calvo... bueno aunque veo en el cartel que te estas dejado greñas. Arriva los pobres claro que si. por cierto el fondo lila te queda muu bien.
Salud a todos.

Jofre ha dit...

Em sembla a mi que el turisme urbà no us va gaire, poques fotos, poc a ensenyar de Managua segurament.

Salut!!