dimarts, 30 de desembre del 2008

República Dominicana: una mica de Santo Domingo

Vam anar prendre un café i per fer el carajillo!! Veieu l'ampolla!!! Com la dels avions!

A cal Julian, la Doris i el David, sempre tant amables!! Ens feien sentir com a casa amb pernil, el formatge curat, la sangría, uhmmm!! que bé que cuina la Doris!!! Gràcies per tots els moments que vam compartir amb vosaltres!!


Vikinga para de fer fotos!!! qué he fet jo per mereixer això!!!

Vinga Vikinga que fa molta calor!! Oleeeeeeeee!!!


Palau de Cristòfol Colombus

El Nene i el Gabriel davant del Bar Quintana


República Dominicana és un país molt maco geogràficament parlant, socialment no ens va agradar gens NI MICA!!! Sempre volen treure alguna cosa de tú i especialment les peles! El nene (mon germà) viu allà i ho porta una mica negre per adaptar-se (hahaha) sort que ha trobat la Doris, el Julian i el David (que abans vivien a Esparreguera) i li donen una mica de caliu. Santo Domingo no és gaire interessant...el més bonic és la zona colonial amb els seus carrerons i façanes plenes de flors, els garitos són encantadors i tot té un aire una mica europeu ( especialment en el preus, és super car!). Després vam visitar la península del Samanà que és al.lucinant on vam conèixer el Jipeta i el Guaironex que ens van fer de guies per tota la península en moto!!! Va ser molt divertit, però això sí, ens va sortir car ( hahaha). Desprès vam anar a La Cienaga, al sud de la illa, molt pobre i ruin, sense comentaris... el Nene ens va venir a buscar per passar el cap de setmana amb nosaltres i es va esgarrifar de la misèria que hi havia... només va voler quedar-se per dinar i apa! Cap a Sto Domingo!!!

3 comentaris:

Jofre ha dit...

No és a la rep dominicana on van les parelles a tancar.se a hotels d'aquells que vas amb polsera "tot inclós"?? Sort que vosaltres no feu aquest tipus de turisme tan buit.
Apa nois, aqui fa un fred que pela, aprofiteu el bon temps de sudamerica.

Salut voltaires!!

Anònim ha dit...

Hola parella!
Aqui fa un fred que pela! Fins hi tot ha nevat! (poc però ha nevat, segons l'Espe aqui no ha nevat! Segons jo si)
Crec que aneu una mica endarrerits je je, Ara falten les fotos de Colombia i Ecuador, Vinga ànims!
Apa! Una abraçada!

Anònim ha dit...

Animo piratas . Se os ve de coña.
Lidia no le eches tantan fotos al calvo , que haber si le va entar un cancer de pelo y se queda calvo de verdad...
Por aqui hace frio, llueve y nieva en todos los sitios menos en Olesa, cagon to.. asi que ahi para todos los gustos, jeje
Venga Salud u buenos alimentos para tod@s