dijous, 16 d’octubre del 2008

Guatemala, full of colour!!!

Atitlan,vall de colors. Cafe i blat de moro. Aixo es meravellos! Tres volcans dominen el paisatge i als seus peus un llac, miratge de somnis. La natura que hi ha als volcans es de la mes exuberant.
Les llums i els colors que ens van donar la benvinguda, van fer que ens deixesin anar oniricament creuant el llac amb una barca...


Despres de tot un senyor viatge, arribem al paradis per fi !a San Pedro la Laguna!!!





San Pedro la Laguna! un poble molt guapo, ple coses molt curioses i moltes coses per fer! El Tuc-Tuc es el mitja de transport mes rapid i eficac de la zona, pero aixo si, una mica perillos, van com bojos!! Aixo son les vistes des de la nostra pensio, cutre, cutre, cutre, al dia seguent vam canviar a un altra mes maca.






Zoo'la es un bar chill-out on anem a relaxar-nos. Alla hi han hamaques, jardins, estores amb coixins al terra, musica de fons i pots fumar ben tranquil, encara que es una mica car. Es una cabana tradicional de la zona, molt gran i hippy. Ara comencara la epoca de pluges. Plou i fa calor, plou i fa sol, com la canco.







Anem al volca!!! Des d'alla es veu tota la vall i el llac (que tambe es un volca) Guatemala es famosa pels seus 30 volcans en un pais tant petit!!. Des de la meitat del cami podem veure La Cabeza del Indio, una muntanya amb aquesta forma.








Aquestes fotos son de quan pujavem al volca, quines pujades!!! no s'acava mai!! El cami estava ple de boscos i era maquissim, era com si estiguessim en una pel.licula!! Pel cami vam trobar un Senyor tallant llenya amb machete!!! Sabeu quants anys tenia? 47!!!! Al dia seguent vam anar a dinar al costat del llac amb la familia del guia (que es deia Moises, quina ironia) que ens va explicar mil i una plantes medicinals. La seva dona es diu Lola (27 anys) i la filla es la Karen (8 anys) maquissima i molt agraida.
ah!! i VISCA EL BARCA!!! Salut per tothom!







pd. encara els teclats son una m... no tenen ni accents ni res, sorry...











5 comentaris:

Jofre ha dit...

Ostia!! Quines fotos més wapes. Esteu al mig de la selva, encara que la samarreta (no vols dir que la porta tatuada al cos?) del barça canta una mica entre tanta vegetació. I vosaltres? no porteu matxets ni us penjeu per lianes com el tarzan?

Petonets i abraçades voltaires, força barça.

Anònim ha dit...

El Joan diu que la semarreta del Barça, ja deu tenir vida propia. una abraçada i molt de contar. salut, molta salut per vosaltres
, des d.aqui us faig Reiki. petons fillets, Mare

XAVI ha dit...

Hola Vikingos, ya estoy en sto domingo y supongo que una semana me dan un apartamento, aqui hace una calor horrible, bueno Santo Domingo no es muy alla, pero el sur y norte de la isla estas muy guapa, abrazos.

jose ha dit...

Hello xavales ,q bonito todo lo q nos mostrais , me alegro q lo esteis pasando bién . Un saludito

Anònim ha dit...

Hola Lydia y Gabriel! gracias por compartir esta experiencia tan fantastica,nosotros que somos un poco sosos y rajaos, porque hay que ser valientes para esta aventura, os agradecemos que compartais vuestra aventura y que nos la mostreis con fotos y comentarios, sobre todo las fotos que son una maravilla, así tambien viajamos nosotros pero con menos gracia claro. Pero yo disfruto mucho con las fotos, ya que no creo que asome por ahí. Bueno me despido, que sigais disfrutando, muchos besos a los dos de parte de Sonia, Antonio,y de los enanos Alex y Adrià.