dimarts, 7 d’octubre del 2008

Mágico Mexico!! Fiesta!!!



Hola a tots!!!

Com està el Jaume??? Ja comprarem sabatilles noves (hahaha).


Us enviem unes fotos de Mazunte i d'altres llocs. Ara estem aquí i la platja és fantàstica. La gent és molt amable hi com podreu veure a les fotos ens en fet molts amics (Oaxaca), encara que són una mica la calanya del poble ( són molt bona gent ) El Jesús, el Moreno, el Caballo, el Konan, el Flaco i La Lola que és devota de la Santa Muerte, ens han introduit al Mezcal que coloca molt!!! Mai més beurem més mezcal ( el Gabriel diu que li fa mal la panxa!!! hahaha).


Ara estem a casa del Carlos Einstein, tot un personatge, filòsof de la vida, shaman ("Buscate un trabajo que no trabajes, sé feliz") i mil coses més; diu el Gabriel que de gran seré com ell. Aquí ningú té presa "Ahorita mismo". Així doncs us deixem per un altre dia. Molts petons i fins aviat!





































4 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa nens com us ho esteu passant! I aqui que estavem tristos! je je Esperem que el viatge segueixi anant tan bé com va fins ara! Aqui nosaltres treballem, treballem i no parem de treballar, vaja el dia a dia d'aquesta anomenada "jungla".

Una abraçada!

Jofre ha dit...

ueueue, el paradís terrenal, el Mazunte. Nosaltres vam dormir just a l'altra banda de la platja, a l'Atarraya.
Diria q ho esteu passant malament... molt malament...

Viva Mexico cabroneeeeeeeeeees!!!

PD: Feu-me el favor de contar les samarretes del barça q veieu en el trip

Anònim ha dit...

El pare i jo estem molts feliços de veure-us molt be...ens alegra moltissim trobar fotos noves.....quin gatet més bonic..i quin gosset més guapo...gat mexicà i gos azteca...jaaaaaaaaaaaa
una abraçada fillets.

Anònim ha dit...

la samarreta del Barça ja deu caminar sola. desde cuant andorra te platja? una abraçada.Kenny