diumenge, 19 d’octubre del 2008

La Antigua Guatemala

Hola a tots! Estem a Antigua, una ciutat derruida pels terratremols al 1976. Encara hi han esglesies i convents destruits que es visiten avui en dia (aixo si pagant! i pagant molt! ) Cada dia hi han quatre moviments sismics i l'altre dia estant al mercat vam tenir la gran expereciencia de viure un. El Gabriel es va cagar les calces i no deia un altra cosa que Marxem, Marxem!! Lidia marxem! La veritat es que no fa gaire gracia que es mogui tot, que es mogui el terra. Us deixem amb algunes imatges d'Antigua.







































































































Mercats, mercats i mes mercats, els de turistes i els dels localt el Corte Ingles en viu!! Roba de segona ma, de tercera i cuarte, de marca i de diseny!!! Trobes de tot i per a tots els gustos!





Aquestes son unes fotos del transport public de Guatemala. Els autobusos d'escola americana es diuen Chicken Bus i no pel color groc que els caracteritza (ja vegeu que son tunejats!) mes aviat perque tothom transporta gallines i galls!! Nosaltres vam viatjar amb un pollastre de company de lloc. Era bastant simpatic, pobret!! Les matriculaes son molt maques per ser matricules,son les runes de Tikal.

5 comentaris:

Jofre ha dit...

Apa, quin lloc més wapoo!!
Pels terratremols el que heu de fer es ficar.vos a sota del marc d'una porta, o a sota d'una taula... I sobretot agafar be les cerveses no sigui que es caiguin!!!

Salut voltaires!

PD:
Champions league:
FCB 0- FCB 5 (messi, busquets, bojan x2 i xavi)

Anònim ha dit...

Collons! A aparegut una altre samarreta del Barça! I per cert! Aquesta panxeta cervezera es veu que no marxa! je je je
Aqui estem tots bé! Uns treballen, els altres treballen més i altres van donant voltes al món! Vaja el dia a dia!

Anònim ha dit...

Molts records per vosaltres de part de la Núria Paulo que entrat per preguntar, a vist la web. molts

records i que vigileu de part d.ella.

Anònim ha dit...

ja era hora que et cambiesis la samarreta, l´altra segur que a marxat sola. A, que vindreu el disabte a la masia? fem la collita de les olives, si no veniu digueu on estareu que us enviare oli. una abraçada.Kenny

linda_viajera ha dit...

Hola guapos como estáis, espero que todo bien, soy Montse la monitora de ESO
El próximo en Ingles.
Un Kiss