divendres, 31 d’octubre del 2008

Honduras; Copán, natura i pedres

Ja hem arribat a Copán!!! Estem molt bé després d' unes quantes hores de bus!!! Això és fantàstic!!!








Runes de veritat, la selva intenta menjanse-les però la mà de l'home no ho deixa fer det tot! Encara que, no han fet cap reconstrucció, almenys són reals!!!




Les runes de Copán son fantàstiques i va ser una passejada pel mig de la natura i la cultura!!! un dia relaxat i ple d'energia.




Aquest és el camí que fem cap a les runes. Sembla que tots els animals surten a saludar-nos. Bé el Gabriel és molt amic de tots ells!!!




Com podeu veure, vam arribar a Hondures per la nit i la veritat és que el cartell d'entrada ho diu tot. Estem a Copán una ciutat molt bonica i on hem conegut a la Marion i al Pablo (francesa i un madriles). Pels cartells de informació i advertencia, l'educació aqui és un gran problema, sembla que anem de Guatemala a guatepeor!

Pd Sorry que no hem escrit a ningú, però és que estem molt ocupats viatjant!!! Gràcies per tots els vostres comentaris i support!

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Guatemala i les seves curiositats!










Moments Guatemaltecs del dia a dia!!!
El volca sempre dominant l'horitzo!!! Borratxos pel carrer dormint, pistoles, nens uniformats, futbolistes i el nostre dia a dia!

diumenge, 19 d’octubre del 2008

La Antigua Guatemala

Hola a tots! Estem a Antigua, una ciutat derruida pels terratremols al 1976. Encara hi han esglesies i convents destruits que es visiten avui en dia (aixo si pagant! i pagant molt! ) Cada dia hi han quatre moviments sismics i l'altre dia estant al mercat vam tenir la gran expereciencia de viure un. El Gabriel es va cagar les calces i no deia un altra cosa que Marxem, Marxem!! Lidia marxem! La veritat es que no fa gaire gracia que es mogui tot, que es mogui el terra. Us deixem amb algunes imatges d'Antigua.







































































































Mercats, mercats i mes mercats, els de turistes i els dels localt el Corte Ingles en viu!! Roba de segona ma, de tercera i cuarte, de marca i de diseny!!! Trobes de tot i per a tots els gustos!





Aquestes son unes fotos del transport public de Guatemala. Els autobusos d'escola americana es diuen Chicken Bus i no pel color groc que els caracteritza (ja vegeu que son tunejats!) mes aviat perque tothom transporta gallines i galls!! Nosaltres vam viatjar amb un pollastre de company de lloc. Era bastant simpatic, pobret!! Les matriculaes son molt maques per ser matricules,son les runes de Tikal.

dijous, 16 d’octubre del 2008

Guatemala Salvatge

Ja estem a Guatemala. Aquesta foto esta feta nomes creuar la frontera. Com podeu veure aixo es Andorra, hahaha. Tot sembla un amica un caotic, pots creuar d'una banda a l'altra comprant i ni t'adones. Esperem que totes les fronteres siguin aixi. En aquest moment ja van comencar a veure armes portades pels civils. Es una cosa normal. El cami es una mica desatros i les carreteres son molt estretes. Ara estan construint una "autovia" ( ja porten tres anys de retard) i les obres son un desastre. Cotinuarem el nostre cami cap a Pana, que creiem sera mes relaxat.