dijous, 13 d’agost del 2009

Indonesia: El Komando Brujula segona part

Paisatge tipic Balines

El pollastre sencer que es va demanar el Gabriel perque estava fart de tenir porcions minuscules!!!!


Gabies d'ocells per a tot arreu



Arquitectura tipica

Ulu Danau


Unes de les portes d'entrada a Pura Ulun Danu Bratan, un temple hinduista al Llac Bratan.
La Yolanda es va fer experta en fer-se fotos amb els locals que tambe anaven alla a veure aquest simbol de la religio local i en compte es feien fotos amb nosaltres!!! Una passada , pero la Yolanda es va portar la palma, es va sentir com una estrella de Hollywood!!!


Pura Ulun Danu Bratan

Ui!! que susto!!! aixo si que no m'ho esperava jo...

Moltes flors dintre d'una flor arquitectonica

Llac Bratan


Despres de fer el turista per tota la illa (que es molt maco a vegades) sempre acavabem al restaurant del Eduardo de Malaga amb un parell de gin tonics!!! es que els necessitavem!!! La illa es preciosa (pero no tant paradisiaca com es diu). Kuta, una de les localitats mes turistiques es com Salou platja, ple d'anglesos i australians, Ubud el poble dels artitstes, es maco pero es tan turistic que agobia, ple de botigues i "artistes" ( que nomes venen quadres com els del mercat). Realisticament es molt interessant, pero cansa molt regatejar constantment i intentar que no et prenguin el pel, ja que aqui es bastant comu!!! Anda, anda y no te pares!!!

2 comentaris:

Can Collons ha dit...

Muu chulas las pagodas esas, pero se ven mu estrechas,,, quereis decir que ahi cabe algun diosete?..Joder que susto con el espiritu de negro ese.
Salud i ...(inserta tu deseo)
Angell

Jofre ha dit...

Es veu que allà es habitual fer-se fotos amb els estrangers com vosaltres. Els hi heu de demanar propina x cada foto, podria ser una font d'ingresos, jeje.

Salut voltaires!